Niet alleen, maar samen

All-focus

Afgelopen zomer hebben we drie kinderkampen mogen draaien in Campina en Minis. Samen hebben we genoten van liederen zingen, een verhaal dat werd uitgespeeld door  Iwan en zijn team en de spelen. Voor veel kinderen is dit de enige vakantie die ze hebben en is het dus heel speciaal. Elke dag kregen ze een heerlijke maaltijd, waarvan de hotdogs toch wel favoriet waren. De sfeer in alle kampen was echt fijn. Er heerste rust en het verliep zonder incidenten. De samenwerking als team verliep goed. Wat een kanjers om zo samen aan Gods Koninkrijk te bouwen, ieder met zijn eigen talent. Het ‘samen’ was echt goed!

Helaas waren er dit jaar geen waterspelen. Dit kwam omdat het elke dag wel een keer regende. Maar zo hebben we wel  een nieuw spel ontdekt! Als je in het bos bent en het begint te regen, hoe krijg je dan zo snel mogelijk de spullen en de kinderen  weer droog en veilig terug in de kerk? Met veel gegil en kabaal werden de spullen  al rennend opgeruimd en hoopte je dat je als eerste met de bus mee terug kon… Maar ook hier gold: we doen ’t niet alleen maar samen’!

Elke ochtend stond er als decor  een huis op het podium en kwam er een meneer uit dat huis weer wat nieuws voor die dag vertellen.  Maar op een dag kwam Jezus op bezoek bij die meneer en daar had hij toch niet op gerekend…. Zo spelenderwijs vertelde Iwan het verhaal van Zacheüs, de barmhartige Samaritaan en nog veel meer. De boodschap was dat je nooit alleen ben, want als Jezus in je hart woont dan gaat Hij overal met je mee. Hij wil graag samen met jou zijn!

Na deze kinderkampen was er op zondag de presentatie van alle belevenissen. De ouders van de kinderen waren ook uitgenodigd. Het is mooi te zien dat we nu een aantal kinderen terug zien komen op de zondagschool. Daar kunnen we hen verder leren over het leven samen met God. Want……samen is toch veel leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *