Wie zijn wij

Iwan en Corine Reesink

Project Love1another wordt in Roemenie geleid door Nederlands echtpaar Iwan en Corine Reesink. Ze zijn in 2015 getrouwd. Iwan en Corine hebben beiden een Bijbelschool doorlopen, zijn sportief en houden van de natuur.

Iwan was al vele jaren werkzaam als hovenier, maar in zijn vrije tijd deed hij iets heel anders…
Hij is namelijk gepassioneerd bezig geweest met kinderwerk in de gemeente en daarnaast deed hij ook kinder- en jeugdwerk binnen de organisatie Kaleb.

Een bekende uitspraak van Lenin is : “Geef mij een kind tot zijn zevende levensjaar en je mag het terug voor de rest van zijn leven”.

Een kind wordt gevormd in zijn eerste levensjaren in hoe hij denkt, geloofd, handelt en keuze maakt. Daarom probeert Iwan ook de kans te benutten om kinderen te laten weten dat ze bijzonder, geliefd en kostbaar zijn en hun Godsbeeld positief te beïnvloeden. Dit doet hij doormiddel van drama, toneel en mime en tevens helpt hij bij het opzetten van kinderkampen en schrijft hij mee aan kinderprogramma’s. Een sprankeling hoop en vreugde in het oog van een kind, doet een kinderleven veranderen!

Bij Corine heeft zending van jongs af aan al geleefd. Als je als kind aan haar vroeg “wat wil je worden”, dan was het antwoord zendeling. Iedereen heeft liefde nodig, maakt niet uit welke leeftijd je hebt of waar je woont. Haar verlangen is dan ook dat ze Gods liefde en passie voor iedereen bekend maakt en kan overdragen. Corine helpt graag mensen om hun gaven en talenten te ontdekken.

In Nederland werkte ze in de thuiszorg als verzorgende IG.  Om haar passie ook meer kwijt te kunnen heeft ze de opleiding tot kindercoach gedaan. In de gemeente was  ze actief in het kinderwerk.